Нашите общи условия

Тези общи условия за продажба се прилагат за всички поръчки, направени на уебсайта: Berghofftoys Последният си запазва правото да изменя или модифицира тези общи условия за продажба по всяко време. В случай на промяна на поръчка се прилагат общите условия за продажба в деня на поръчката.

1. НАШАТА ОФЕРТА
1.1 Всички оферти за продукти, услуги и начини на доставка на цени, посочени в евро, са валидни на континента в рамките на наличните складови наличности.
1.2 Артикулите, които ви продаваме, са описани и представени с най-голямо внимание. Ако въпреки това са възникнали грешки, ние не носим отговорност за тях.
1.3 Снимките на продуктите са дадени с илюстративна цел и може да се различават от действителния продукт.

2. ПОРЪЧКИ, ВАЛИДИРАНЕ НА ПОРЪЧКИ И ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС
2.1 Всяко потвърждение на поръчката представлява неотменимо приемане, което може да бъде оспорено само в рамките на ограниченията, определени в настоящите общи условия за продажба.
2.2 Всяко потвърждение на поръчка автоматично води до приемане на общите условия за продажба. Това е електронен подпис. Този електронен подпис има същата стойност за страните, както и саморъчният подпис.
2.3 Можете да направите поръчка, като влезете в профила си или като гост.
2.4 Малко след покупката ще получите имейл за потвърждение. Въпреки това имаме право да прекратим договора, ако продуктите не са налични, имат грешна цена или сумата не е получена.
2.5 Точност на данните за фактуриране и сметка:
Запазваме си правото да откажем всяка поръчка, която сте направили при нас. По наша преценка можем да ограничим или да отменим закупените количества за едно лице, за едно домакинство или за една поръчка. Тези ограничения могат да включват поръчки, направени чрез или под един и същ клиентски акаунт, една и съща кредитна карта и/или поръчки, използващи един и същ адрес за фактуриране и/или доставка. В случай че променим или отменим дадена поръчка, може да се опитаме да ви уведомим, като се свържем с имейл адреса и/или адреса за фактуриране/телефона, предоставени по време на поръчката. Запазваме си правото да ограничаваме или забраняваме поръчки, които изглеждат направени от търговци на дребно, дистрибутори или прекупвачи, по наша преценка. Вие се съгласявате да предоставяте актуална, пълна и точна информация за покупките и акаунта за всички покупки от нашия магазин. Съгласявате се да актуализирате профила си и друга информация, включително имейл адреса си и номера на кредитната карта и датите на валидност, възможно най-скоро, за да можем да завършим транзакциите ви и да се свържем с вас, ако е необходимо .

3. ПЛАЩАНЕ, СТАТУС НА ПЛАЩАНЕТО, ОБЕЗПЕЧЕНИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ
3.1 Плащането на стоките и доставката може да се извърши чрез различни начини на плащане, както е посочено на уебсайта на доставчика, когато правите поръчката си. Договор за незабавно прекратяване на договора. Плащането трябва да бъде извършено преди датата на доставка и срокът за плащане трябва да бъде основно условие на този договор, нарушение или колко последователи дава право на притежателя да прекрати договора незабавно.
3.2 Berghofftoys си запазва правото да откаже доставка или да не изпълни поръчка от потребител, който не е платил изцяло или частично предишна поръчка или с когото е в ход спор за плащане.
3.3 Ние използваме Multisafepay като наш доставчик на плащания. Данните за кредитната ви карта се криптират с помощта на протокола Secure Socket Layer (SSL) и никога не се предават по мрежата в некриптиран вид. Нямаме достъп до тези данни за контакт.
3.4 Всички възстановявания се извършват директно върху извършената транзакция, освен ако не е посочено друго. Възстановяването на сумата ще отнеме няколко работни дни, преди да я получите, като това зависи от няколко фактора.

4. ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ
4.1 Цените са посочени в евро и са съобразени с действащия ДДС.
4.2 Цената на продуктите и услугите (без разходите за доставка) е тази, посочена в съответната продуктова карта, която може да бъде намерена на нашия уебсайт.

4.3 Промени в услугите и цените:
Цените на нашите продукти могат да се променят без предизвестие. Запазваме си правото да променяме или прекратяваме Услугата (или която и да е нейна част или съдържание) по всяко време без предизвестие. Няма да носим отговорност пред вас или трета страна за каквато и да е модификация, промяна на цената, спиране или прекратяване на Услугата. Датите за връщане на артикули по предварителна поръчка са приблизителни и са предназначени за ориентир кога очакваме артикулът да бъде отново в наличност, това не е дата на доставка (артикулите могат да бъдат доставени преди и след посочената дата) и могат да бъдат използвани, без да бъдат променяни предварително.

В случай на оборудване за игра в градината не препоръчваме да започвате каквито и да било земни работи, които може да са необходими, преди да получите продукта си, и можем да се обърнем към инструкциите на производителя.Имаме на склад много различни продукти в различни продуктови линии, всички с различни изисквания и поради това инструкциите за всеки от тях ще бъдат различни, а нашият екип за обслужване на клиенти може да даде само общи съвети за гамата. Освен това изделията се актуализират от производителя от време на време и въпреки че се опитваме да поддържаме уебсайта си възможно най-актуален, може да има случаи, когато информацията на уебсайта се различава леко от тази в инструкциите за потребителя. Не носим отговорност за разходите, които може да направите за подготвителната работа, която сте извършили, за да сглобите батута или люлката си, в случай че информацията на нашия уебсайт е невярна, продуктът е актуализиран от производителя, доставката на артикула закъснява или се налага да отменим поръчката ви поради липса на наличност.

4.4 За промоциите срокът на валидност е посочен в продуктовата спецификация, на началната страница и на различни места в нашия уебсайт.
4.5 Berghofftoys пристъпва към резервиране на продукти. Когато даден продукт е в предварителна поръчка, това е посочено в продуктовия лист и с вас ще се свърже нашето обслужване на клиенти. Процесът на поръчка за предварителна поръчка е същият като този за поръчка на склад.


5. ЗАПАЗВАНЕ НА ПРАВОТО НА СОБСТВЕНОСТ
Продуктите остават собственост на Berghofftoys до пълното получаване на поръчката от нашите служби. От момента на доставката обаче рисковете за доставените стоки преминават върху клиента.

6. ДОСТАВКА
6.1 Поръчките, направени преди 15:30 ч., се обработват в същия ден (в най-натоварените периоди обработката на поръчката може да отнеме до 48 часа) и всички артикули на склад са налични. (Работен ден е ден, различен от почивните дни и официалните празници).
6.2 Ще получите имейл от Berghofftoys с номера за проследяване. В случай на спор, дължащ се на забавяне на доставката или неправилно въвеждане на адрес от страна на клиента, ние се ограничаваме до това да ви предоставим номера за проследяване.
6.3 Ако доставката не може да бъде доставена до дома ви, доставчикът ще ви информира за това във възможно най-кратък срок.
6.4 Предлагаме един метод на доставка:€6.95
6.4.За специални заявки първо ще поискаме цената.
6.5 Ако пратката ви се забави, разходите за доставка не могат да бъдат възстановени.
6.6 Пратката може да бъде изпратена с POSTNL или с DHL.
6.7 Berghofftoys не носи отговорност за времето на доставка, в случай че вашият пакет се забави.
6.8 Липсващи или забавени пратки: Ако дадена пратка липсва или се забави, започваме разследване чрез нашите партньорски пощенски служби. Разследването може да започне за 5 дни. Ако пратката ви не бъде доставена в рамките на 14 дни след проверката, ще възстановим сумата на покупката ви или ще ви изпратим заместващ артикул.
6.9 Ако желаете да върнете пратка поради неспазено време за доставка, откажете пратката директно или ако решите да приемете да ни я върнете, моля, имайте предвид, че това връщане е Ваша отговорност.

7- ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ
Някои продукти или услуги може да са достъпни само онлайн чрез уебсайта. Тези продукти или услуги може да са в ограничени количества и могат да бъдат върнати или заменени само в съответствие с нашата политика за връщане.Опитали сме се да покажем цветовете и изображенията на нашите продукти възможно най-точно в магазина. Не можем да гарантираме, че възпроизвеждането на цветовете на екрана на компютъра ви е точно.

Опитали сме се да представим продуктите възможно най-точно с помощта на изображения и подробности за включените функции. Въпреки това използваните от нас цветове, както и възможностите на дисплея и цветовете на оборудването, което използвате за разглеждане на нашия уебсайт, могат да повлияят на цветовете, които действително виждате на екрана си, и поради това цветът на продукта, който получавате, може да се различава от този, който получавате на екрана си при поръчката. Освен това продуктите могат да бъдат актуализирани или променяни от производителите без предизвестие. Поради тези фактори не можем да гарантираме, че продуктът, който ще получите, ще бъде точно същият като този, показан на снимките на нашия уебсайт.

Запазваме си правото, но не и задължението, да ограничаваме продажбата на нашите продукти или услуги за всяко лице, географски регион или юрисдикция. Можем да упражним това право за всеки отделен случай. Запазваме си правото да ограничаваме количествата на предлаганите от нас продукти или услуги. Всички описания на продукти или цени на продукти могат да бъдат променяни по всяко време и без предизвестие, по наша преценка. Запазваме си правото да преустановим продажбата на даден продукт по всяко време. Всяка оферта за продукт или услуга на този сайт е невалидна, където е забранено. Не можем да гарантираме, че качеството на закупените или получени от вас продукти, услуги, информация или други материали ще отговори на очакванията ви или че ще бъдат отстранени грешки в услугата.

8 - ГАРАНЦИЯ 

Всички наши детски играчки се предлагат с 6-месечна ограничена гаранция ("Гаранция"), валидна само за първоначалния купувач, като за потвърждаване на всяка претенция се изисква доказателство за покупка.
Спецификациите на частите или моделите подлежат на промяна без предизвестие. Трябва да запазите кутията, в която е била доставена мобилната играчка, по време на гаранционния период, в противен случай гаранцията може да изтече. Когато автомобилът пристигне, проверете всички части в кутията, за да се уверите, че не са повредени (напр. счупени части), преди да монтирате автомобила. Ако нещо е счупено или продуктът не съответства на поръчаното, НЕ сглобявайте автомобила, а се свържете с нас незабавно със снимки и/или видеоклипове. Не приемаме връщания в рамките на 14-дневния период за връщане. Със закупуването и използването на играчката, захранвана с батерии, вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията на тази гаранция, както е посочено по-долу.

Какво покрива гаранцията:
- Тази гаранция покрива само дефекти в материалите или изработката, които причиняват дефект в играчката за шофиране.
- Гаранцията е валидна само ако подвижната играчка се използва при нормални условия по предназначение от лице с максималното тегло, посочено от производителя, което се вписва правилно в играчката и е в състояние да я управлява правилно.
- Гаранцията е валидна и само ако сглобяването на мобилната играчка е извършено правилно, играчката, която трябва да се управлява, не е била променяна по никакъв начин и е била поддържана правилно, както и ако са били извършени всички настройки.
- Извършва се само в съответствие с инструкциите в ръководството за употреба, предоставено с играчката за шофиране.
- Гаранцията е валидна само във Франция, Германия, Нидерландия, Белгия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Португалия, Дания и Швеция.

Гаранцията не покрива и става невалидна, ако:
- Мобилната играчка се използва в противоречие с инструкциите в ръководството на производителя.
- Движещите се играчки се изнасят навън: Франция, Германия, Нидерландия, Белгия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Португалия, Дания и Швеция.
- Ако мобилната играчка не е правилно сглобена. -> в случай че клиентът го сглоби неправилно и поради тази причина той бъде леко повреден, клиентът носи пълна отговорност за разходите, направени за ремонт или подмяна на частите.
-Ако мобилната играчка е повредена поради неправилна употреба, злоупотреба, злополука или неправилно използване.
- Ако мобилната играчка се повреди от промени или модификации на мобилната играчка или от поправки, извършени от неоторизиран инженер.
- Ако собственикът на мобилната играчка не е извършвал редовна и правилна поддръжка.
- Ако мобилната играчка се отдава под наем или се използва за търговски цели.
- Гаранцията не покрива нормално износване или други причини, които не са резултат от дефекти в материала или изработката.

Гаранцията не важи за гуми, акумулатори, волани, козметични части или други компоненти, които се износват по време на употреба, както е описано по-долу:
- Акумулаторите, зарядните устройства и гумите се считат за консумативи и също изискват редовна поддръжка, за да се гарантира доброто състояние на акумулатора. Батерията се покрива само ако сте закупили специална гаранция за батерията.
- Воланите не са покрити, тъй като воланът често се използва за повдигане на движещи се играчки - действие, за което те не са предназначени, и ние силно ви препоръчваме да го правите. Класифицираме повредените или счупени маховици като нормално износване и не се покриват от гаранцията.
- Огледалата, вратите, пластмасата, стикерите и емблемите, декорациите и аксесоарите, както и седалките и покритията на седалките се класифицират като козметични части и не се считат за съществени за функционирането на играчката в движение.
- За съжаление, пластмасовите предмети могат да имат малки неравности по формата, като например малки неравности по пластмасата или драскотини, които са неизбежен страничен ефект от производствения процес и се появяват при формоването на пластмасата. Тези нередности са чисто козметични и не засягат функционирането на играчката, поради което не се считат за гаранционен проблем. -> Забележка: Тук не се включват дребни повреди като малки драскотини, неравности, тъй като те могат да бъдат причинени по време на производството от използваните материали (пластмаса, метал) и техниките, използвани за заваряване и боядисване на автомобила. Драскотините не са основателна причина за връщане или възстановяване на суми.

За да разрешим всички гаранционни проблеми, ние ще:
- Гаранционен ремонт и замяна на части, ако те са причинени от производствен дефект или производствен дефект, който е причинил повреда на продукта, както и ремонт на материален дефект в конструкцията на продукта, който е причинил повреда на продукта.
- За да разрешим гаранционните проблеми, ще изпратим частите, които трябва да сглобите сами.
- Ако частите не решат проблема, ние ще извършим сервиз и ремонт, като можете да изпратите движещата се играчка или да я донесете в нашия сервиз, за да установим правилно и да отстраним дефекта. Ако не можем да поправим движещата се играчка, след като нашите техници са проучили проблема и повредата е обхваната от горепосочените гаранционни указания, ние ще осигурим замяна, ако има такава. В противен случай ще ви предоставим кредит/ваучер за покупка в магазина.
- В някои случаи можем да ви поканим да поискате ремонт на място, за който няма да ви таксуваме. Това може да бъде предложено, за да се ускори процесът на ремонт или за ваше удобство.

BWW 2INVEST N.V. не носи отговорност за непредвидени разходи.

Бензинов автомобил
Всички задвижвани с бензин продукти се предлагат с 30-дневна ограничена гаранция за части, валидна само за първоначалния купувач, като за потвърждаване на претенции се изисква доказателство за покупка. Забележка: спецификациите на частите или моделите могат да бъдат променяни без предизвестие. С покупката и използването на новия си бензинов автомобил вие се съгласявате да спазвате условията на тази гаранция, както е посочено по-долу. Освен това със закупуването и използването на бензиновия автомобил декларирате, че имате практически познания за бензиновите двигатели и уменията, необходими за конструирането и поддръжката на този тип продукти. Както е посочено на продуктовата страница на бензиновия двигател, за сглобяването и дългосрочната поддръжка на този продукт се изисква квалифицирано лице с механични умения. Както при всеки бензинов двигател, бензиновите пътувания изискват редовна поддръжка и трябва да поддържате двигателя и да сглобявате частите на този продукт при необходимост. Силно ви препоръчваме да не купувате тези артикули, ако не притежавате тези умения или не познавате компетентно лице, което може да ви помогне. Ако се опасявате, че няма да можете да ремонтирате бензинов двигател, не купувайте бензинов автомобил.

Какво покрива гаранцията:
- Тази гаранция покрива само производствени или фабрични дефекти, които водят до повреда на горивото.
- Гаранцията е валидна само ако бензиновият автомобил се използва при нормални условия за предвидените цели от лице, което е с тегло, по-малко от максималното, посочено от производителя, което правилно се приспособява към бензиновия автомобил и е в състояние да провери правилно.
- Гаранцията е валидна също така само ако монтажът на кабината за бензин е извършен правилно, кабината за бензин не е променяна по никакъв начин и е поддържана правилно, както и ако всички настройки се извършват само по начина, описан в ръководството за употреба, предоставено с автомобила с бензин.
- Гаранцията е валидна само във Франция, Германия, Нидерландия, Белгия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Португалия, Дания и Швеция.

Гаранцията не покрива и става невалидна, ако:
- Бензиновият автомобил се използва в противоречие с инструкциите в ръководството за употреба на бензиновия автомобил.
- Ако бензиновият автомобил се изнася от Франция, Германия, Нидерландия, Белгия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Португалия, Дания и Швеция
- Ако бензиновият автомобил не е правилно монтиран
- Ако бензиновият автомобил е повреден поради неправилна употреба, злоупотреба, злополука или злоупотреба
- Ако газовата кабина е повредена от промени или модификации на газовата кабина или ремонти, извършени от неоторизиран инженер.
- Ако собственикът на бензиновия автомобил не е извършвал редовна и правилна поддръжка
- Ако бензиновият автомобил е нает или се използва за търговски цели
- Гаранцията не покрива нормално износване или други причини, които не са резултат от дефекти в материала или изработката.

Следните елементи (ако има такива) не се покриват от гаранцията:

Вериги и ремъци
Обтекатели и каросерии (освен ако не са повредени по време на доставката. Снимки се изискват в рамките на 24 часа от получаването)
Стартирайте с издърпване
Гуми, колела, вентили и вътрешни гуми
Запалителни свещи
Всяка случайна повреда или повреда, причинена от небрежност или нормално износване
Щети, причинени от злоупотреба
Повреди, причинени от липса или недостатъчна поддръжка
Промени или модификации на статията
Стикери и емблеми, декорации и аксесоари, както и седалки и калъфи за седалки, класифицирани като козметични части, и други козметични повреди, които не се считат за съществени за функционирането на бензиновото превозно средство
За да разрешим всички гаранционни проблеми, ние ще:
- Гаранционен ремонт и замяна на части, ако те са причинени от производствен дефект или производствен дефект, който е причинил повреда на продукта, както и ремонт на материален дефект в конструкцията на продукта, който е причинил повреда на продукта.
- За да разрешим гаранционни проблеми, ще изпратим частите, които са ви необходими, за да сглобите сами.

Не възстановяваме продукти извън 14-дневния период за възстановяване, а възстановяването през този период е валидно само за неизползвани продукти, оставени в оригиналната им опаковка.

BWW 2INVEST N.V. не носи отговорност за случайни или последващи щети, телесни повреди или щети, пряко или косвено причинени от използването на бензинови играчки.

Моля, обърнете внимание: За да имате право на възстановяване на разходите за труд при ремонт, извършен на място, ремонтът трябва да бъде предварително съгласуван с нас. Всеки неразрешен ремонт няма да ви даде право на възстановяване на сумата, като трябва да предоставите и копие от касовата бележка за договорения ремонт, от която ясно да е видно, че производственият дефект, повредата или недостатъкът на материала на продукта е бил отстранен.

9 - ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ
След като автомобилът бъде сглобен и ако не работи поради технически проблем, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, като предоставите снимки и ясно обяснение на проблема. Разрешаването на техническия ви проблем може да отнеме до 5 работни дни. Ако след като сте се свързали с отдела за обслужване на клиенти, се наложи да върнете продукта за ремонт и преглед, може да се наложи заплащане на такси. Това ще бъде обяснено на отдела за обслужване на клиенти във връзка с проблема. След като бъде сглобен, ако автомобилът не работи поради технически проблем, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти със снимки и ясно обяснение на проблема.

Важно
Моля, имайте предвид, че по някаква причина не приемаме продукти, които вече са били сглобени.

10 - Грешки, неточности и пропуски
От време на време на нашия сайт или в Услугата може да има информация, която съдържа печатни грешки, неточности или пропуски, които могат да се отнасят до описания на продукти, цени, промоции, оферти, доставка на продукти, време за доставка, транзит и наличност. Запазваме си правото да коригираме грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация или да отменяме поръчки, ако информацията от Услугата или от някой свързан уебсайт е достъпна по всяко време без предизвестие (включително след подаване на поръчка).

11- ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ
Доставчикът ще вземе всички разумни предпазни мерки, за да запази вашата поръчка и данните за плащане сигурни, освен ако доставчикът е небрежен, доставчикът не носи отговорност за неоторизиран достъп до информацията, предоставена от вас.


12 - ГАРАНЦИЯ
Вие се съгласявате с BWW 2INVEST N.V. и да обезщетявате, защитавате и обезщетявате нашите родители, дъщерни дружества, филиали, партньори, мениджъри, администратори, агенти, предприемачи, лицензодатели, доставчици на услуги, подизпълнители, доставчици, стажанти и служители, без никакви искове или въпроси, включително разумни адвокатски хонорари, направени от трета страна в резултат на или в резултат на нарушение от ваша страна на настоящите Условия за ползване или документите, които те съдържат чрез препратка, или нарушение от ваша страна на закон или права на трета страна.

13- ИЗОБРАЖЕНИЯ
Изображенията на продукта са само за илюстрация и може да се различават от действителния продукт.


14- ФАБРИЧНО ПРОИЗВОДСТВО
Произведеният произход на даден продукт може да се различава в няколко части. Това не влияе на използваемостта на самия продукт.


Моля, вижте нашата политика за връщане за повече информация.