Детска електрическа кола Bentley Bacalar 12V - Черно

Детска електрическа кола Bentley Bacalar 12V - Черно
 • check Безплатна доставка за поръчки над 290,-
 • check Оценка на клиентите 9/10
 • check Безплатна персонализирана регистрационна табела
Спестявате: лв. 97,79
 • БЕЗПЛАТНА персонализирана регистрационна табела? →
Поръчайте до 13:00 и ще го изпратим същия работен ден!
paypal applepay klarna visa mastercard

Описание / Детска електрическа кола Bentley Bacalar 12V - Черно

Racing Flag

Детска електрическа кола Bentley Bacalar 12V - Черно

Преживейте най-висок клас на луксозния шофьорски опит за млади авантюристи: електрическата детска кола Bentley Bacalar с 12V батерия. Проектирана за деца на възраст от 1 до 6 години, тази красива миниатюрна версия на иконичния Bentley Bacalar предлага неповторимо съчетание от стил, комфорт и иновации.

Оставете въображението на вашите малки да се разгърне свободно, докато седнат удобно на внимателно изработената изкуствена кожена седалка. С функциониращи амортисьори и гуми EVA те могат да се движат гладко по разнообразни повърхности, а осветлението отпред и отзад осигурява реалистичен и вълнуващ шофьорски опит, дори в тъмнината.

С вградената MP4 система и функцията Bluetooth младите водачи могат да се насладят на своята любима музика и приказки по време на шофирането. Работещият клаксон добавя интерактивен елемент към приключението и прави децата наистина крале на пътя.

Родителите имат контрол с помощта на приложения дистанционно управление, което им позволява да управляват посоката и скоростта на колата. Позволете на вашите малки да се свикнат с шофирането при безопасна скорост от 3 км/ч или превключете на 6 км/ч за вълнуващи каруци.

Отбелязвания на тази детска кола:

 • Възраст: 1-6 години
 • LED осветление (отпред, отзад и табло)
 • MP4 плейър с функция Bluetooth
 • Мек старт
 • Гуми EVA
 • Работещи пеперудени врати
 • Капацитет за товар: 30 кг
 • Реалистични звуци на двигателя
 • 12V 4,5Ah батерия
 • Лесен монтаж
 • Включено дистанционно управление 2,4 GHz

Сигурност на детската кола Bentley:

Детската кола Bentley притежава CE маркировка, което означава, че тя отговаря на европейските стандарти за безопасност. Ограничението на скоростта до 6 км/ч гарантира, че последиците от сблъсък са минимални. Дистанционното управление предоставя на родителите или грижещите се възможността да спират или управляват колата при нужда. Сигурностните колани предоставят допълнителна защита и предотвратяват изпадане на децата по време на шофиране. Все пак, винаги е важно да наблюдавате децата и да предприемате мерки за безопасност, като играете на безопасно място.

Каране на неравни повърхности с тази детска кола Bentley Bacalar:

Със здравата 12V батерия определено е възможно да карате на неравни повърхности с тази батерийна детска кола. Все пак това може да повлияе на скоростта и продължителността на батерията, особено на по-трудни повърхности. Въпреки това карането по трева почти не ограничава тази детска кола.

БЕЗПЛАТНА персонализирана регистрационна табела с тази електрическа кола:

Можете да получите БЕЗПЛАТНА персонализирана регистрационна табела с вашата поръчка! Можете да създадете собствена уникална регистрационна табела, като попълните текстовото поле по време на процеса на поръчка. Моля, обърнете внимание, че използвайте само букви и цифри, без специални знаци. Регистрационната табела става част от вашата поръчка и се доставя безплатно. Бъдете първият в квартала с уникална регистрационна табела и карате с стил из постраната!

Повече информация

Item 5100442
Марка Bentley
Цвят Черно
Power 12V 7AH
Гаранция на превозното средство 6 месеца
Препоръчителна възраст 0-3 Jahre, 3-6 Jahre
Размери 108 x 65 x 45 cm
Дистанционно управление Да
Седалки 1
Материални гуми Rума
Музикален вариант USB/SD card
Напишете вашето мнение
Вие оценявате: Детска електрическа кола Bentley Bacalar 12V - Черно
loader
Зареждане...

check-circle Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.