Детска електрическа кола Toyota FJ Cruiser 12 волта - розов

Детска електрическа кола Toyota FJ Cruiser 12 волта
 • check Безплатна доставка за поръчки над 290,-
 • check Оценка на клиентите 9/10
 • check Безплатна персонализирана регистрационна табела
Спестявате: лв. 127,13
Няма наличност
paypal applepay klarna visa mastercard

Описание / Детска електрическа кола Toyota FJ Cruiser 12 волта - розов

Racing Flag

Детска електрическа кола Toyota FJ Cruiser 12 волта

Запознайте се с детската електрическа кола Toyota FJ Cruiser, специално проектирана за млади авантюристи на възраст от 1 до 5 години. С реалистичните си характеристики и висококачествената конструкция, тази детска кола предлага незабравимо преживяване при шофиране за най-малките.

Toyota FJ Cruiser се задвижва от мощен 12-волтов акумулатор, който осигурява достатъчно мощност за плавно шофиране по различни повърхности. Гумите от EVA предлагат отлично сцепление и стабилност по време на шофиране, позволявайки на децата да се движат с увереност.

Тази детска кола с акумулатор е оборудвана с функциониращи врати, което позволява на децата да влизат и излизат по забавен и реалистичен начин. Възвеселителната система на FJ Cruiser осигурява гладко и комфортно пътуване, дори по неравни повърхности.

Това, което прави тази детска кола на Toyota наистина специална, е вграденият MP4 плейър с Bluetooth възможности. Децата могат да слушат своята любима музика или да гледат видеоклипове по време на шофиране, правейки всяко пътуване празник. Освен това, Toyota разполага с функциониращи светлини, включително предни и задни фарове, които допринасят за реалистичния опит.

Безопасността е приоритет за Toyota, дори в детските коли. FJ Cruiser е оборудван с предпазни колани, за да се гарантира, че децата са здраво закрепени по време на шофиране. Освен това родителите могат да регулират скоростта на колата с приложения дистанционно управление, с различни налични опции за скорост.

Подчертава на тази Toyota за деца:

 • Възраст: 1-3, 3-5 години
 • LED осветление (преден, заден и табло)
 • MP4 плейър с Bluetooth
 • Мек старт
 • Bluetooth аудио
 • Гуми от EVA
 • Реалистични звуци на двигателя
 • 12-волтов акумулатор
 • Лесен монтаж
 • Включено дистанционно управление с честота 2,4 GHz

Безопасност на детската електрическа кола на Toyota:

Детската кола на Toyota е с маркировка CE, което означава, че тя отговаря на европейските стандарти за безопасност. Ограничението на скоростта от 6 км/ч осигурява, че влиянието при сблъсък е ограничено. Дистанционното управление позволява на родителите или гледачите да спират или да контролират колата, когато е необходимо. Освен това предпазните колани предоставят допълнителна защита и предотвратяват децата да изпаднат от колата по време на шофиране. Винаги е важно да се наблюдават децата и да се предприемат мерки за безопасност, като се играе на безопасно място.

Каране по неравни повърхности с тази детска електрическа кола:

С мощния 12-волтов акумулатор е напълно възможно да се кара по неравни повърхности с тази детска кола с акумулатор. Това обаче ограничава скоростта и живота на батерията, тъй като батерията тряб

Повече информация

Item 5100439
Цвят Роза
Power 12V 7Ah
Гаранция на превозното средство 6 месеца
Препоръчителна възраст 0-3 Jahre, 3-6 Jahre
Размери 98 x 65 x 70 cm
Дистанционно управление Да
Седалки 1,5
Материални гуми Rума
Музикален вариант USB/SD card
Напишете вашето мнение
Вие оценявате: Детска електрическа кола Toyota FJ Cruiser 12 волта - розов
loader
Зареждане...

check-circle Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.