Нашите условия за доставка

Изпращаме пратки както за частни лица, така и за компании в Европа с DHL/DPD/ UPS и PostNL като стандарт. Предимството е, че пратките, изпратени по този начин, ще бъдат доставени повторно на адреса за доставка 2 до 3 пъти, когато не сте у дома. Доставката се извършва в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък и събота. След 2 опита за доставка пратката ще бъде върната на BWW 2INVEST N.V.

Време за доставка

Времето за доставка на нашите превозвачи не е фиксирано. Понякога можете да изберете кога да бъде доставена пратката ви, а ако не сте посочили предпочитание, често можете да проверите кога има вероятност да дойде куриер. Нашите превозвачи имат 98% плътност на доставките в рамките на 1-3 работни дни. Поръчка, направена преди 15:30 ч. в работни дни, ще бъде доставена в рамките на 1-3 дни. Възможно е обаче да има забавяне, което е неприятно за клиента и за нас. Не можем да носим отговорност за това и не можем да извличаме "права" от него. Ако пратката ви не е била доставена навреме или все още е със статус "докладвано", ние ще проверим това. Междувременно все още е възможно пратката ви да бъде доставена. След това ще изчакаме 14-дневно разследване и следователно все още не можем да изпратим възстановяване на сумата или нов продукт. Ако продуктът ви пристигне по-късно от очакваното и вече не ви е необходим, откажете да приемете поръчката от доставчика. Така няма да се налага сами да го занасяте в пощенската служба. Не носим отговорност за закъснението.

Връщане на

Ако пратката ни бъде върната, защото сме посочили грешен адрес за доставка или защото не сме успели да я доставим на посочения адрес въпреки многократните опити, ще бъдем принудени да начислим отново пощенските разходи за връщане. Моля, проверете също така дали името на адреса за доставка, което сте ни посочили, е правилно. Различните адреси могат да объркат транспортната компания и да наложат повторно изпращане на пратката. Свързаните с това разходи се поемат от получателя.

Предпочитания

Ако желаете поръчката ви да бъде доставена по начин, различен от обичайния, моля, посочете това ясно при подаване на поръчката. След това ще обсъдим с вас какви са възможностите. За специални поръчки, артикули върху палети и артикули с различни размери може да се избере друг превозвач.

Разходи за доставка:

Това, разбира се, зависи от избрания продукт. Детска кола с тегло 55 кг струва повече от скутер с тегло 2 кг. Общите разходи за доставка ще намерите в края на кошницата за пазаруване.